Nieuws

  • EVC buurtsportcoaches

    Ook bij buurtsportcoaches houdt leren niet op na het verkrijgen van een ...

    Lees meer
  • Focus op kwaliteit uitvoering examinering

    ROC's maken gebruik van gevalideerde exameninstrumenten. Hierdoor komt no...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Certiforce b.v. gevestigd aan de Gildenstraat 27, 7005 BL in Doetinchem. KvK-inschrijfnummer: 17165426 met NL813109231B0. Voor vragen of contact kun je mailen met info@certiforce.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Certiforce b.v. samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@certiforce.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • EVC buurtsportcoaches

    Ook bij buurtsportcoaches houdt leren niet op na het verkrijgen van een ...

    Lees meer
  • Focus op kwaliteit uitvoering examinering

    ROC's maken gebruik van gevalideerde exameninstrumenten. Hierdoor komt no...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Certiforce b.v.
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem

0314399071
  • Advies

    Advies

    Wilt u weten hoe ‘inspectieproof’ uw examens zijn? Laat onze adviseurs uw examenproces kritisch onder de loep nemen door....

    Lees meer
  • Training

    Training

    Wij verzorgen praktijkgerichte trainingen voor uw examenfunctionarissen; assessoren, praktijkopleiders, toetsconstructeurs....

    Ga naar training
  • Certificering

    Certificering

    Al uw exameninstrumenten, -processen en -functionarissen gecertificeerd / gevalideerd door Certiforce. Wij zijn benoemd....

    Ga naar certificering
  • Petra Dobbe - ID College, MBO Rijnland

    "Certiforce verzorgt al jaren de certificeringen van onze medewerkers. Dit altijd in goed overleg met het juiste maatwerk."

    Petra Dobbe - ID College, MBO Rijnland
  • Saartje Jansen, SUMMA College

    "Kwaliteit van examinering heeft onze focus. Certiforce ondersteunt ons hierbij."

    Saartje Jansen, SUMMA College
  • Ada Cocco (ROC van Amsterdam)

    "Certiforce certificeert onze auditoren zodat ook wij aan de hoogste kwaliteitsnorm voldoen."

    Ada Cocco (ROC van Amsterdam)
  • drs. Rob Swager SBB academy

    "Wij werken als SBB academy samen met Certiforce als het gaat om training van onze adviseurs in de rol van beoordelaars."

    drs. Rob Swager SBB academy
  • ROC RIVOR

    "Certiforce is al jaren onze partner als het gaat om advies, training en certificering"

    ROC RIVOR
  • Mr Dutch

    ""Certificeren van onze taalassessoren is een bekroning van onze kwaliteitsinspanningen""

    Mr Dutch
  • BisBee

    "Door de certificering van onze taalassessoren creëren we meerwaarde voor onze examens"

    BisBee

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.